Tämän hetken parhaimpia kenkäkauppoja netissä

Itse olen todella suuri kenkäfriikki. En tiedä montako paria kenkiä kaapeista löytyy, mutta aina löytyy joku syy hankkia vielä yksi ihana kenkäpari johonkin tiettyyn tilaisuuteen tai asukokonaisuuteen. Kengillä saa asua todella upeasti korostettua haluamallaan tavalla. Esimerkiksi lenkkarit ja tummat farkut tekevät olemuksesta raikkaan, rennon ja sporttisen, mutta samat tummat farkut yhdistettynä nudenvärisiin tai mustiin korkkareihin tekevät asusta todella tyylikkään ja iltamenoihinkin sopivan.

==Netistä löytyy monipuolinen valikoima kenkiä==
Nykyään hankin todella usein kenkiä netistä, sillä valikoima on niin paljon monipuolisempi kuin kaupoissa. Ulkomailta saa tilattua vaikka minkälaisia kenkiä, joten on paljon epätodennäköisempää, että vastaan tulisi samanlainen kenkäpari kadulla ainakaan kovinkaan usein. Usein kenkäostoksilla haetaan jotain tiettyä, valmiiksi mietittyä kenkätyyppiä. Nettikaupassa kengät voi suodattaa hakutuloksissa siten, että tuloksissa näkyvät vain oman koon kengät ja esimerkiksi tietty kenkätyyppi, kuten korkkarit, tennarit, ballerinat, sandaalit, saappaat tai loaferit. Lisäksi voi määritellä usein myös kengän värin. Siispä hyvästi kenkäkaupassa tuskaileminen ja kenkälaatikkojen availeminen!

==Suosittuja kenkäkauppoja netissä==

Seuraavaksi esitellään muutamia mukavia kenkäkauppoja, jotka ovat osoittautuneet paitsi valikoimiltaan monipuolisiksi, myös todella toimiviksi ja luotettaviksi kaupoiksi, joista tilatut kengät lähtevät nopeasti tilaajalle.

Zappos ei ole ehkä kovin tuttu suomalaisten keskuudessa, vaikka se mainostaakin itseään Internetin suurimpana kenkäkauppana. Ainakin liikevaihdoltaan se pitääkin paikkansa, sillä netissä ei ole toista yhtä menestynyttä kenkäputiikkia. Zapposin valikoimasta löytyy vaatteita, laukkuja ja muitakin asusteita, mutta etenkin kenkävalikoima on todella monenkirjava.

Brandos on yksi omista suosikkikenkäkaupoistani netissä! Täältä löytää kesäksi ihania sandaaleita ja syksyksi nättejä saappaita. Valikoima on tarkoitettu ennen kaikkea perustyylistä pitäville ja värimaailmassa on paljon ruskeaa, harmaata ja mustaa. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja luotettavasti.

Spartoota on mainostettu paljon telkkarissakin ja tämän myötä sen tunnettavuus on noussut nopeasti. Tästä liikkeestä löytyy monia muitakin asusteita, mutta jos hakusessa on pari edullisia ja trendikkäitä kenkiä, on Spartoo luultavasti hyvä shoppailusivusto.

KipkopStore on itselleni verrattain uusi, mutta mukava tuttavuus. KipKop Storessa on kohtalaisen laaja valikoima kenkiä ja toimitus luvataan jopa seuraavaksi päiväksi, jos tilauksen tekee ennen kello yhtä iltapäivällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *