Nettikauppoja vaatekaapin täydentämiseen

Viime aikoina olen innostunut taas pitkästä aikaa tekemään netissä vaatelöytöjä. Tajusin ensimmäisinä lämpiminä kevätpäivinä, ettei minulta löydykään kovinkaan paljoa siistejä ja raikkaita kevät- ja kesävaatteita. Neuleita, huppareita ja tummia farkkuja löytyy kaapista vaikka muille jakaa, mutta kivoja lyhythihaisia toppeja tai hameita oli vain pari, ja nekin olivat jo melko kulahtaneita. Lähdin siis nettiin seikkailemaan ja katsomaan mitä kaikkea tällä hetkellä netissä on tarjolla vaatekauppojen osalta. Tässä ovat omat suosikkini – mikäli kaipaat vaatekaapin täydennystä ja haluat antaa mahdollisuuden netin vaatekaupoille.

==Asos==
Asos on ehdottomasti yksi monipuolisimmista vaatekaupoista, josta löytyy kaikkiin budjetteihin sopivia vaatteita, jalkineita, erilaisia koruja ja meikkejäkin. Asosilta löytyy merkkituotteita, mutta myös edullisia vaatteita. Erityisesti mekkoja on tosi paljon ja sellaisia vaatteita, joita ei ihan heti tule kadulla vastaan. Asos toimittaa Suomeen tilaukset edullisesti ja nopealla aikataululla.

==Net-a-Porter==
Jos on valmis sijoittamaan vähän enemmänkin muodin nimessä, kannattaa ehdottomasti piipahtaa Net-a-Porterissa, joka myy vähän ylellisempää muotia ja luksusmerkkejä. Sivustolta löytyy ajankohtaisia trendikatsauksia ja monenlaisia luksusvaatekokoelmia.

==Etsy==
Olen aivan hurahtanut Etsyyn! Sieltä löytää vaikka minkälaisia ihania koruja ja muita asusteita, jollaisia ei muilta takuulla löydy, koska ne ovat uniikkikappaleita. Etsyssä voi tukea jonkun taiteilijan työtä ostamalla hänen itse suunnittelemiaan tuotteita. Tarjolla on ihania etnokuvioisia lompakoita, sulkakoruja, maailmankartalla varustettuja rannekelloja ja kauniita toppeja, joissa on uniikkeja painatuksia. Voisiko mikään olla parempaa?

==Yalo==
Kotimaista liiketoimintaa kannattaa aina tukea, mikäli siihen vain tarjoutuu tilaisuus. Yalo on suomalainen nettikauppa, josta löytyy paljon ostettavaa sellaiselle asiakkaalle, jolle eettisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Yalosta löytyy paljon suomalaisia merkkejä, mutta myös monia kiinnostavia ulkomaisia merkkejä, joista et välttämättä ole vielä kuullutkaan.

==& Other stories==
& Other stories on ihana nettikauppa, joka on jo suuressa suosiossa muissa Pohjoismaissa, mutta meillä Suomessa se tekee vasta tuloaan! & Other stories on naisellinen merkki, muttei kuitenkaan mitenkään överi, vaan sen vaatteet ovat yksinkertaisia ja hillittyjä. Täältä löytyy taatusti esimerkiksi töihin sopivia vaatteita, mutta myös rentoja kauluspaitoja, toppeja ja mekkoja mukavaan illanviettoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *