Netin diilitarjouksilla voi säästää pitkän pennin

Onko joku teistä lukijoista koskaan kokeillut hyödyntää netissä tai appin kautta ostettavia diilejä? Itse olen innostunut niistä ihan valtavasti, sillä diileillä voi ihan oikeasti säästää ison määrän rahaa, kunhan niillä osaa kikkailla. Groupon ei enää ole Suomessa käytettävissä, mutta tämän hetken parhaimmat diilejä kaupittelevat sivustot ovat LetsDeal ja Offerilla.

==Mistä on kyse?==
Diilejä myydään sekä palveluihin että tuotteiden ostamiseen. Yleisimmin tarjolla on erilaisia diilitarjouksia kauneushoitolan palveluihin, kuten kampaamoihin, kynsien laittoon, ripsienpidennyksiin, hierontoihin, nettikasinoihin, kasvohoitoihin ja jalkahoitoihin. Lisäksi erilaiset ravintolatarjoukset ovat yleisiä, kuten myös satunnaisesti tarjolla olevat pääsyliput erilaisiin teatteriesityksiin tai vaikkapa kylpylään tai huviristeilyille. Tuotteiden osalta diilejä myydään esimerkiksi kosmetiikkaan, hampaiden valkaisuun tarkoitettuihin tuotteisiin, erilaisiin autotarvikkeisiin ja pieniin kodinkoneisiin.

Homma toimii siten, että asiakas lisää haluamansa tarjouksen ostoskoriinsa ja maksaa sen. Maksun jälkeen hän saa diiliin tarvittavan lahjakortin tai alennuskoodin sähköpostiinsa. Tämän koodin kanssa hän voi sopia lahjakortin käytöstä sille osoitetussa ravintolassa tai muussa palvelussa. Otetaanpa käytännön esimerkkinä oma kokemukseni kampaamosta. Ostin itselleni kampaamoon diilin, johon kuului hiustenleikkaus ja raidat. Maksoin diilistä sitä myyvällä sivustolla 39 euroa, joka oli huikean hyvä hinta verrattuna kampaamon normaalihintaan, joka olisi ollut 109 euroa. Kun olin suorittanut maksun, sain sähköpostiini numerokoodin. Sen jälkeen soitin kampaamoon ja varasin itselleni ajan sinne ja ilmoitin, että olen ostanut palveluun diilin. Kun hiukset oli saatu uuteen uskoon ja oli maksun aika, näytin vain ostamani diilin koodin, ja se oli sillä selvä. Ei ylimääräisiä maksuja tai muita kustannuksia!

==Miksi diilejä myydään?==
Usein nämä diilitarjoukset ovat yksi markkinoinnin keino. Aika yleistä on, että tarjolla olevia diilejä annetaan erityisesti vasta toimintansa aloittaneisiin yrityksiin, jotka haluavat saada tunnettavuutta ja kasvattaa asiakaskuntaansa. Usein tyytyväinen asiakas palaa samaan paikkaan uudelleen ilman diiliäkin, jos lopputulos on ensimmäisellä kerralla ollut hyvä. Diilitarjoukset ovat ilmaista mainosta yrityksille, ja tietenkin meille asiakkaille kaikki säästöt ovat kotiinpäin. Usein diilien avulla voi säästää 50% – 90% diilistä riippuen, joten niistä todella on hyötyä ja rahallista etua. Kannattaa kokeilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *